HTML

Csillagász

Egy rejtélyes sötét energia folyamatosan tépi szét Univerzumunkat. Ez az energia idézte elő az ősrobbanást is. Vajon még mennyi időnk van még? Ha érdekel a folytatás, Kattints! tásrsoldalunk: www.filmezzweben.hu


Holdfázis

Weblink Linkgyűjtemény Linkkatalógus Megasztár Linkkatalogus.net

Friss topikok

Linkblog

Kína vs. Amerika

Csillagász 2010.02.18. 18:42

Az utóbbi időben Kína hihetetlen gazdasági növekedést produkált.Az űrtechnológiában hasonlóképp fejlődött.Rengeteg műholdat fellőt(az európai műholdakat is Kína lövi fel)ezen kívül már küldött embert az űrbe.Mindez eredményeik ellenére,nem tartom épelméjű dolognak azt,hogy azért lőttek ki egy szondát a holdra,hogy kínai hazafias dalokat sugározzon a holdra,hátha vannak holdlakók:)

Katonai téren is jól haladnak:űrfegyvereket gyártanak,hogyha háborúra kerülne sor,megsemmisítsék az ellenséges műholdakat.

Az új műholdjaik igen kicsik,és hadászati célokra is felhasználhatók.

A mobiltelefon nagyságú műholdak lehallgathatják az ellenség műholdjait,vagy ártalmatlanná tehetik a kémműholdakat.

2015-ben terveznek ey holdraszállást,és holdbázis építését.

Csak érdekességképpen:egy átlag kínai nem tud arról,hogy már 12 amerikai járt a holdon,képzelhetitek,mekkora ünnep lesz kínában,ha ˝az első˝ember aki a holdra tette a lábát,kínai lesz.

forrás:eredeti

Címkék: kínavs.amerika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagasz.blog.hu/api/trackback/id/tr111771227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Csillagász Banner
Csillagászat - Csillagászat - Csillagászat - Csillagászat